Aikadesignin blogi

Aiheina yrittäminen, verkkobisnes, web-teknologiat ja erilaiset työtavat

Työkaluja yrityksen pyörittämiseen

Teuvo Lyytikäinen - 10.9.2018

Työkaluja yrityksen pyörittämiseen

13 vuoden yrittäjänä olemisen aikana olen kuullut ja törmännyt muutamiin hyviin työkaluihin, jotka ovat helpottaneet yrityksen pyörittämistä. Ehkä näistä voi olla sinunkin yritykselle hyötyä.

Lue koko artikkeli

Palvelimen merkitys WooCommerce- verkkokaupalle

Teuvo Lyytikäinen - 6.9.2018

Palvelimen merkitys WooCommerce- verkkokaupalle

Verkkokauppaa perustaessa kannattaa satsata tehokkaaseen palvelimeen. Se on kustannus, jossa ei kannata säästää viimeisiä euroja. 

Lue koko artikkeli


WordPress Multisite Shared Media lisäosa

Miten mediaa voidaan tehokkaasti jakaa verkoston sivujen kesken, ja näin tehostaa julkaisuprosessia, sekä säästää palvelimen levytilaa?

Lue koko juttu


Johannes G - 28. joulukuuta 2016

Concrete5 vs WordPress - osa III

Sekä Concrete5:llä että WordPressillä voidaan täyttää käytännössä kaikki verkkosivujen tarpeet. Siksi voi olla vaikea selkeästi osoittaa toista paremmaksi, kuin toista.

Tänään pureudumme merkittävimpään eroon näiden kahden järjestelmän välillä, nimittäin siihen, miten erilaiset tarpeet niissä täytetään.

Lue juttu tästä


Johannes G - 2. joulukuuta 2016

Concrete5 vs WordPress - osa II

Yksi tärkeä osa-alue julkaisujärjestelmissä on käyttöoikeuksien hallinta. Ylläpitäjän on eittämättä hyvä voida määrittää, kuka saa nähdä ja mitä.

Aikadesignilla teemme verkkosivuja WordPress- ja Concrete5-julkaisujärjestelmillä, ja tässä artikkelissa valotamme näiden järjestelmien vahvuuksia ja heikkouksia, mitä käyttöoikeuksien hallintaan tulee.

Lue juttu tästä


Johannes G - 16. kesäkuuta 2016

Concrete5 vs WordPress - osa I

Vaikka julkaisujärjestelmällä ei ensi alkuun tuntuisi olevan suurta merkitystä - kaikillahan niillä voi luoda uuden sivun tai artikkelin, lisätä kuvia ja linkkejä ja julkaista - on järjestelmissä kuitenkin merkityksellisiä eroja.

Aikadesignilla teemme verkkosivuja WordPress- ja Concrete5-julkaisujärjestelmillä, ja avaan näiden järjestelmien eroja kesän mittaan muutamalla postauksella lukijalle.

Lue juttu tästä


Johannes G - 7. huhtikuuta 2016

Missioita, arvoja ja visioita

Kokemukset yrittäjänä olemisesta karsivat usein turhat haaveet ja sanahelinän. Todellisuus on monelle se että otetaan vastaan se työ mitä saadaan. Tämä on minunkin kokemukseni.

Hyvin tehty työ tuo lisää työtä. Vähitellen tullaan tilanteeseen, missä täytyy tehdä valintoja. Kapasiteetti on rajallinen, mihin satsataan?

Lue koko juttu