WordPress verkkosivujen hinta - Mitä nettisivut oikein maksavat?

Laadukkaat WordPress-verkkosivut toteutetaan asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista käsin, jolloin ne ovat myös kannattava ja pitkäaikainen sijoitus yritykselle. Nettisivujen hinta muodostuu niiden graafiseen ja rakenteelliseen suunnitteluun käytettävästä ajasta, toiminnallisuuksien sekä niiden ohjelmoinnin tarvittavasta ajasta. Sisällön laajuudesta ja sen monimutkaisuudesta. Tästä johtuen verkkosivujen kustannukset vaihtelevatkin toimeksiannon mukaisesti.

Aikadesignin toteuttamien verkkosivujen hintahaarukka on 1500 - 5500 €

  • Graafinen ilme komponenteista tai puhtaalta pöydältä suunniteltuna ammattilaisen ottein.
  • Responsiiviset verkkosivut. Verkkosivusi ovat käytettävissä mukautuvasti kaikilla päätelaitteilla.
  • Helppokäyttöisen suomenkielisen WordPress tai Concrete5 -sisällönhallintajärjestelmä.
  • Laajennettavissa monipuolisilla moduuleilla mm monikielisiksi verkkosivuiksi.
  • Teksti- ja kuvasisällön syötön esimerkki sivuille tai täysin julkaisuvalmiiksi saakka.
  • Käyttökoulutuksen videoneuvotteluna tai toimistollamme josta käteesi jää henkilökohtainen opasvideo.
  • Webhotellin ja verkkosivujen ylläpitopalvelun.
  • Hyvää ja joustavaa asiakaspalvelua.

Katso ja vertaile verkkosivupakettien eroja!

Web-asiantuntijamme antavat yrityksellesi yksilöllistä ja joustavaa suunnittelupalvelua. Nettisivujen tai verkkokaupan suunnittelun tavoitteena on yrityksesi liiketoiminnallinen menestys. Aikadesignin takana on yli 20 vuotta kokemusta nettisivujen suunnittelusta, nettisivujen toteutuksesta ja julkaisujärjestelmistä.

Palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla heille

verkkosivujen-ulkoasu-ikoni.pngSisällönhallintajärjestelmällä päivität verkkosivustoasi helposti

Sisällönhallintajärjestelmän eli julkaisujärjestelmän avulla verkkosivuja on helppo ylläpitää ja päivittää itse. Voit vaihtaa tekstejä ja valokuvia tai muokata sivurakennetta helposti Internet-selaimella. Ylläpitoon ei tarvita ohjelmointitaitoja, vaan sivujen päivitys sujuu jokaiselta, joka on käyttänyt tavallisia tekstinkäsittelyohjelmia. WordPress ja Concrete5-sisällönhallintajärjestelmällä voit päivittää verkkosivustoasi ja kirjoittaa vaikkapa blogia.

webhotelli.pngLuotettava webhotelli verkkosivuille ja sähköpostilaatikoille 

Luotettavalla webhotellilla on suuri merkitys, kun verkkosivut ovat kiinteä osa yrityksen markkinointia ja tavoitteena on edistää myyntiä. Kunnollinen webhotelli on vieläkin tärkeämpi verkkokauppojen kohdalla.

Webhotellit pyörittävät yleensä samalla yrityksen sähköpostipalveluja, joiden toimivuus on liiketoiminnan kannalta elintärkeää.

Kauttani saat laadukkaat webhotellipalvelut verkkosivujen, domainien ja sähköpostien ylläpitoon.

hakusanamainonta.png Verkkosivujen monet nimitystavat

Verkkosivuista käytetään monenlaisia nimityksiä, kuten websivut, www-sivut tai internetsivut. Arkikielessä verkkosivuja kutsutaan myös nettisivuiksi tai kotisivuiksi, joista jälkimmäinen viittaa pääasiassa yksityishenkilön omiin verkkosivuihin.

Uusimmat suositukset ovat käyttää termiä verkkosivusto, joka voi sisältää joukon yksittäisiä sivuja.

Sanotaanpa verkkosivuja sitten miksi tahansa, pääasia on että niistä löytää haluamansa siällön ja että ne toimivat moitteettomasti.

verkkosivujen-ohjelmointi.pngGraafisen ilmeen ohjelmointi toimivaksi verkkosivustoksi

Suunnittelemamme verkkosivut ohjelmoidaan niin, että sivut tulevat mahdollisimman hyvin esille yleisimmissä hakukoneissa, kuten Googlessa, ja toimivat erilaisilla Internet-selaimilla. Verkkosivujen toimivuus takaa yrityksesi tavoitettavuuden. Nykyaikaiset responsiiviset verkkosivut huomioivat asiakkaidesi tarpeet myös mobiilisti tarjoten paremman käyttökokemuksen.

Kun yrityksesi tärkeimpänä tavoitteena on lisätä verkkosivujen avulla myyntiä, suosittelemme hakukoneoptimointiin ja AdWords & Facebook-mainontaan satsaamista!

copywriter.pngYmmärrettävä tekstisisältö vakuuttaa

Epäselvä tai vaikeasti ymmärrettävä teksti on tehotonta. Verkkosivuilla vaikea sisältö voi jopa karkottaa vierailijat tai antaa yrityksestä epäedullisen kuvan.

Teemme yhteistyötä kokeneiden tekstisuunnittelijoiden kanssa, jotka voivat kirjoittaa, muokata tai oikolukea verkkosivujesi tekstit. Ammattilaisen kynänjälki takaa sujuvan ja kieliopillisesti pätevän sisällön, joka tekee vaikutuksen yrityksesi asiakkaisiin. Tulokset ovat mitattavissa kävijäseurantaohjelmalla.

kavijatietojen-kerays.pngKävijätietojen kerääminen auttaa kehittämään verkkosivuja tehokkaammaksi

Verkkosivuja hyödynnetään parhaiten silloin, kun sivuilta kerätään kävijätietoja ja tiedot analysoidaan. Tilastoista saadaan selville kampanjoiden ja markkinointi-investointien vaikutukset verkkosivujen kävijämääriin. Samalla seuraamme, miten verkkosivujen tavoitteet toteutuvat.

Nettisivujen rakenteen toimivuuden ja kävijämäärien seuraaminen auttaa kehittämään juuri oikeita asioita. Asiakkaiden toiveisiin voidaan reagoida nopeasti.