Viimeisimmät saavutuksemme

Smart & Clean Lahti

Verkkosivusto: Smart Lahti
Asiakas: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Smart Lahti -verkkosivusto luotiin englanninkielisenä kansainvälistä näkökulmaa ajatellen. Sivusto nostaa esiin Lahden seudulla jo toteutettuja sekä tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksia avaavia älykkäitä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, esimerkiksi kierrätykseen, liikkumiseen ja rakentamiseen liittyen.

Sivustolla toimii myös tehokas FIND hakukone sopivan kumppaniyrityksen löytämiseen. Verkkosivu toimii tällä hetkellä englannin kielellä ja tulee laajentumaan jatkossa venäjän, kiinan ja japanin kielille.

Siirry sivustolle


 

Welltech Lahti

Verkkosivusto: Welltech Lahti
Asiakas: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Welltech Lahti -verkkosivusto luotiin esittelemään lahtelaisia hyvinvointipalveluita sekä terveys- ja hyvinteknologian yrityksiä. Sivustolla esitellään aiheeseen liittyviä teemoja ja siellä toimii myös tehokas hakukone sopivan kumppaniyrityksen löytämiseen. Verkkosivusto toimii LADECille hyvänä työkaluna tiedon levittämiseen ulkomaalaisille yritykselle. Palvelu toimii tällä hetkellä englannin ja kiinan kielellä ja tulee laajentumaan jatkossa useammalle kielelle.

Siirry sivustolle


 

Welltech Lahti

Verkkosivusto: Design Lahti FIND
Asiakas: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Design Lahti FIND -palveluhaku luotiin esittelemään kattavasti Lahden kaupunkiseudun muotoilun, tuotekehityksen ja markkinoinnin ammattilaisia B-to-B-palveluntarjoajia. Palveluntarjoajat ovat valittu mukaan toteuttajan määrittelemien kriteerien mukaisesti.

Sivuston avulla paikallisten kuin muuallakin sijaitsevien potentiaalisten yritysasiakkaiden ja organisaatioiden on helppo hakea ja löytää avukseen tuote- tai palvelutuottajia tai kumppaneita. Myös LADECin liiketoimintakehittäjät saavat  uudesta hakusivustosta kätevän ja helppokäyttöisen välineen, josta voivat esitellä muotoilun, tuotekehityksen ja markkinointiviestinnän palveluntarjoajia asiakasyrityksilleen.

Siirry sivustolle

Katso lisää toteutuksiamme